En hilsen fra Rhetoricas IT- og Kommunikasjonsansvarlige

Hei alle sammen!

Velkommen til våre nye nettsider!

Vi er årets IT- og kommunikasjonsansvarlige, og tenkte vi kunne fortelle litt om hva vi vår jobb går ut på.

Siden vi tok over i februar har det skjedd mye, av nevneverdige ting har vi oppgradert hjemmesiden, laget nye bannere til nettsiden og SoMe-profiler og hatt møte med ITKOM-utvalget. Det har vært mye arbeid, men veldig morsomt! Maiken har en bachelor i mediedesign og en teknisk utdanning når det kommer til bruk av programvare og design, mens Silje er interessert i struktur og det å lære mens hun jobber. Sammen utgjør vi et godt team som hjelper hverandre. Selve oppgraderingen av hjemmesiden tok oss litt tid, men du verden hvor vi er fornøyde med det som har blitt!

Sammen utgjør vi et godt team!

Etter møte med de som er i IT- og kommunikasjonsutvalget har vi også kommet frem til årets nyeste tillegg på hjemmesiden, nemlig Kommunikasjonsbloggen, der den som vil kan opprette bruker. Vi håper at denne bloggen vil vokse i omfang og interesse, og at kommunikasjonsstudenter (og andre interesserte) vil bidra med innlegg av faglig karakter. Det kan være en gylden mulighet for litt skrivetrening for den som ønsker det, eller kanskje du bare har lyst til å fortelle litt om studiehverdagen som kommunikasjonsstudent. Poenget er at bloggen formes litt av de som bidrar, så bli med på å legge premissene for engasjement og kunnskapsdeling! Alle innlegg vil deles på våre SoMe-profiler, noe som vil kunne generere mange lesere.

Mye av vårt arbeid fremover vil være å vedlikeholde nettsiden, og lage årets Rhetoricamagasin. Det er kanskje noe av vårt viktigste arbeid som it- og kommunikasjonsansvarlige, og mest sannsynlig det som tar mest tid. Til gjengjeld vil vi sitte igjen med et fysisk produkt, som vil deles ut til både gamle og nye kommunikasjonsstudenter ved studiestart 2017. Rollen som redaktører, med ansvaret for oppsett og layout ser vi veldig frem til, og ikke minst til et jevnt og godt samarbeid med de som sitter i ITKOM-utvalget. Ønsker du å bidra med artikler til årets magasin må du gjerne sende oss en e-post på itkom.rhetorica(a)gmail.com. Årets tema er «kommunikatøren i hverdagen», men hva du vil fokusere på og hvordan du former det lar vi være opp til deg. Vi krever ikke mye, bare 300-500 ord og at det er oss i hende innen 24. april 2017.

Vi håper også at vi utpå høsten vil kunne arrangere noen workshoper, med «itkom»-relevans. Er det noe spesielt du kunne tenke deg en workshop om må du gjerne sende oss en e-post på adressen nevnt over. Kanskje kan du bidra i å holde en workshop, fordi du har en spesiell eller god kompetanse innenfor et område? Kanskje du er veldig flink på å lage promovideoer? eller redigere bilder i Photoshop? Kanskje du har god erfaring med InDesign og ønsker å dele erfaringen? Alt er av interesse for oss, og vi er veldig glade for alle som ønsker å bidra til å gjøre Rhetoricas medlemmer både klokere og engasjerte!

Det vil nok komme flere hilsener fra oss etterhvert, men enn så lenge håper vi dere har en kommunikativ dag, og håper å se dere bidra på bloggen eller andre områder i fremtiden!

 

Hilsen,

Maiken og Silje Helen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *