Herved kløppere i presentasjonsteknikk

Tekst | Nora Fossem Nygaard

Fredag 8. november var det duket for en hel dag med gründeren bak Medialøven AS – Katrine Adair. Medialøven ble grunnlagt i 1997, og driver hovedsakelig med kommunikasjonsrådgivning for 1458896_10153437225405510_839563003_nbedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Enten man trenger hjelp til å temme presentasjonsskrekken, forberede en debattdeltakelse eller et møte med pressen; Medialøven kan hjelpe deg med flere gode teknikker.

Vi i Rhetorica var så heldige å få besøk av Adair på Universitetet, der hun hadde skreddersydd et lærerikt opplegg for de 31 påmeldte deltakerne. Dagen startet med en innføring i generelle fremgangsmåter og praksiser, og deretter bar det opp i tv-studioet der lærdommen skulle praktiseres. Her måtte alle deltakerne ut av komfortsonen og inn i spotlighten. Samtlige ble filmet, og alle fikk grundige tilbakemeldinger.

Pusteteknikker, stemmebruk og kroppsspråk var noen av øvelsene vi ble trent opp i og fikk evaluert. Etter nærmere åtte timer med Adair, gikk vi alle ut av studioet med flere gode tips og triks i ryggsekken.

Takk for en spennende, innholdsrik og morsom dag! Takk til alle påmeldte, og en ekstra stor takk til Katrine Adair som tok turen. Nå er vi klare for alle presentasjonsutfordringer som venter oss senere i livet!