Kilden kultur- og konserthus, Kristiansand – høst ’13

 Bloggfrøken| Nora Fossem Nygaard

Kulturelle dager

The floor

25.09.2013. Da var det allerede passert godt over én uke i praksis, nærmest på ett og samme øyeblunk. Jeg har da praksisplass ved Kilden, byens teater- og konserthus, lokalisert på idylliske og noe eksentriske Odderøya. Her er det shuttletrafikk av blant annet store artister, skuespillere, operasangere og komikere, og ikke sjeldent møter man på et kjent Se og hør-fjes i gangene. Da må man holde seg i skinnet for å ikke bli helt forfjamset, som f. eks da jeg kræsjet med Bob Dylan i heisen her forleden. Det gikk fint altså, slo an en lett prat om været. Det kan for øvrig nevnes at det ofte gis joviale studentpriser på forestillinger, og at det serveres en svært god fiskesuppe på huset som er verdt å teste ut (jada, viktig å promotere der man kan).

Mellom ca. 140 ansatte, 6000 kvadratmeter bruttoareal og 128.000 kubikkmeter tasser jeg altså daglig rundt i dette spektakulære bygget. Enten det er dokumenter, nøkkelkort eller kaffe jeg bærer rundt på, så er det altså høy heis- og trappeaktivitet mellom de ulike etasjene.

Gjelder å trene stumpen, ergo velge trappene

Dette ble kun en kortfattet introduksjon, men jeg kommer sterkere tilbake med mer påfyll senere. Enn så lenge kan jeg si at jeg sitter i markedsavdelingen mellom bla. en salgssjef, produktsjef, markedssjef og salgs- og informasjonskonsulent. Tøffe folk, tøffe titler.

Rundt om i hele bygget finner man disse radioboksene, til og med på toaletten. Trivelig selskap

Kilden er en dynamisk arbeidsplass der ingen dager er like (bortsett fra kaffetrakterens jevne kaffeproduksjon), kollegaene ållrighte og pulsen ofte høy. Og det er gøy. Runder av med et rim der.