Rhetoricamagasinet

RHETORICAMAGASINET 2015

Det er nytt skoleår og det betyr nytt magasin! Rhetoricamagasinet er kommunikasjonsstudentenes eget blad, og har du ikke plukket det opp på universitetet kan du nå få det i digitalform (Hipp Hurra!)

I årets utgave kan du lese intervjuet med karene bak det nyoppstartede Userlab, og deres tanker om en kommunikasjonsbransje i stadig endring. Du kan også høre historien om to tidligere studenter, deres ulike veier ut i arbeidslivet og de oppturer og nedturer det har medbrakt. For deg som bare ønsker å vite hva Kristiansand har å by på, bør du sjekke ut Rhetoricas illustrerte kåring av hva som gjør Sørlandets perle så unik -Alt dette og mer! Vi håper at magasinet gir deg både nyttig og unyttig informasjon, samtidig som det inspirerer deg til å engasjere deg i Rhetorica som linjeforening. Fotografer, skribenter, illustratører, festplanlegger eller næringslivkontakt. Det finnes så mange muligheter,  og det er bare å kontakte oss direkte på Facebook eller via mail på hjemmesidene. God lesning!

Rhetoricmagasinet2014_forside

RHETORICAMAGASINET 2014

Årets utgave av Rhetoricamagasinet faller inn som nummer tre i årgangsrekken. Selve magasinet er produsert av Rhetoricas egne medlemmer, en redaksjon satt sammen av kommunikasjonsstudenter fra hovedsakelig IT- og kommunikasjonsutvalget. Sammen har vi drodlet rundt ideer og tanker, noen har blitt forkastet mens andre er blitt løftet frem. Vi har skrevet tekster, tatt bilder, laget illustrasjoner og designet magasinet. Sammen er vi sterke og årets magasin er et knakende godt bevis på hvor mange flinke og kreative hoder som finnes på kommunikasjonsstudiene på UiA!

Rhetoricamagasinet 2014 er et forsøk på å gi deg som kommunikasjonsstudent en liten smakebit på hvordan denne bransjen som vi etter hvert skal ut i, faktisk fungerer. Du kan lese intervjuer med Arne Roger Janse, daglig leder i Janse kommunikasjon, og Thomas Moen, rådgiver innen digital kommunikasjon. Begge

Ikke minst har vi snakket med Karoline Rise Nøstdal, som gikk rett fra praksis og ut i full jobb. Rhetoricamagasinet tar deg også med på en tur «down memory lane» når vi ser tilbake på noen av Rhetoricas arrangementer fra 2013.

Har du ikke fått tak i årets utgave? Fortvil ikke – nytt av året er at du kan lese Rhetoricamagasinet hjemme i godstolen! Len deg tilbake og last ned & les – enklere blir det ikke!