Rhetoricamagasinet 2017

Vi er godt inne i et nytt skoleår, og mange av dere har kanskje allerede lest årets Rhetoricamagasin, som ble delt ut under studiestart. Men har du ikke lest det, eller kunne tenke deg et gjensyn kan du nå lese det på nett ved å følge linken nederst i dette innlegget.

 

Rhetoricamagasinet er kommunikasjonsstudentenes eget magasin, som gis ut hvert år ved studiestart. Magasinet er laget av kommunikasjonsstudenter ved UiA, og i årets utgave er de fleste artiklene skrevet av engasjerte studenter ved en av de kommunikasjonsrettede linjene på universitetet. I årets utgave kan du møte bloggeren Karoline, som turte å ta steget som selvstendig blogger og kommunikatør, lese om masterstudentene Fredrick og Kristoffer, som med litt flaks, men mest mot kom seg til ski-VM uten stort i lommeboken og ikke minst har vi studenter ved UiA som forteller om sine hverdager som kommunikatører. Birgitte Kleivset forteller oss hvordan vi skal opptre på sosiale medier, med et blikk rettet mot fatisk kommunikasjon og small talk, og i tillegg vil dere finne en tekst om den årlige fagdagen til Rhetorica, og FNUs workshop om Fake News.

 

Årets magasin samler interessante kommunikatører som alle har en tilknytning til Rhetorica. Vi håper også det speiler hverdagen i arbeidslivet vi som kommunikatører møter. Vi har et hav av muligheter foran oss i fremtiden, bare kreativiteten setter grenser for hvor du ender opp. Vi håper at magasinet gir deg en god pause i en ellers travel skolehverdag, og at du samtidig blir inspirert til å engasjere deg i Rhetorica.

 

Vi ønsker samtidig å rette en stor takk til alle årets bidragsytere, magasinet hadde ikke vært det samme uten dere! 🙂

 

God lesning! Og gi oss gjerne både ris og ros 🙂

 

 

– Maiken og Silje Helen