Utvalgene

Som aktivt medlem i Rhetorica kan du være med i ett eller flere utvalg. Fag- og næringsliv er for deg som liker å planlegge og gjennomføre faglige arrangementer, og som er interessert i nettverksbygging og det å bli kjent med fagfeltet. Det er IT/KOM-utvalget som står for innholdet på våre sosiale medier, utvikling av nettstedet vårt, produksjon av plakater og flyers, og ikke minst står denne gjengen bak magasinet vårt. I dette utvalget vil du også få muligheten til å drive med markedsføring av foreningen. Dersom du ønsker å arrangere sosiale aktiviteter og fester, er Velferdsutvalget for deg.

Velferdsutvalget i dette utvalget organiserer man sosiale aktiviteter og fester. Det blir ikke mer moro enn man lager sjøl, og i dette utvalget er det akkurat det man gjør; vi lager moro.

Fag- og næringslivsutvalget her vil du få muligheten til å være med å utforme og gjennomføre våre faglige arrangementer. Her kan man også knytte kontakter i næringslivet, samt bli en bedre planlegger.

IT/KOM (kommunikasjonsutvalget): Dette utvalget byr på både en kommunikativ og teknisk utfoldelse, der man blant annet drifter nettsiden/de sosiale mediene, designer medlemseffekter (plakater, flyers osv), utvikler magasin og mye annet moro. Har du en journalistisk teft, et øye for design eller generell interesse for medieproduksjon og markedsføring er dette utvalget midt i blinken for deg.