Vis ditt kommunikasjonstalent!

Tekst | Marit Bjørnskau Grimsrud

Som engasjert og lærevilig kommunikasjonsstudent ved Universitetet i Agder har du nå tidenes karrieremulighet. Snart får du muligheten til å presentere deg selv og studiet ditt for kommunikasjonsbransjen her i Agder!

Torsdag 13. mars arrangerer Rhetorica «De nye kommunikasjonstalentene» i samarbeid med Kommunikasjonsforeningen Agder. Her på universitetet har vi over 260 kommunikasjonsstudenter – men hva kan de, egentlig?

Formålet med dagen er å markedsføre kommunikasjonsstudentene og studiene for den regionale kommunikasjonsbransjen. Arrangementet finner sted torsdag 13. mars og er formet som et frokostseminar. Her skal alle kommunikasjonsutdanningene ved universitetet presenteres – og til det trenger vi nettopp deg! Kunne du ønske deg å prate litt om studiet ditt og hvem du er?
Her i Agder finnes en rekke kommunikasjonsmedarbeidere som er interessert i å høre mer om nettopp dette. Vi tror at denne dagen kan gi akkurat deg en karrierefremmende mulighet.

På arrangementet vil en student fra hvert studie presentere sitt fag, lengden per presentasjon er ca. 10  minutter. I tillegg vil fem kommunikasjonstalenter snakke om sine faglige innsikter og hva de kan tilby, på om lag fem minutter hver. Her har du mulighet til å selge deg inn for næringslivet og vise dem hva du er god for!

Kort sagt –denne torsdagsmorgenen er full av muligheter du sjelden vil gå glipp av!

RhetoricaIkke nøl med å kontakte oss på leder.rhetorica@gmail.com/ styret.rhetorica@gmail.com for påmelding og mer informasjon.

Frist for påmelding er onsdag 5. mars kl 2100. Det er begrensede antall plasser, så førstemann til mølla!

Vi sees torsdag 13. mars kl. 0830!